Malé balkony – velké možnosti


2024. 4. 26. | admin

Malé balkony – velké možnosti

Snídat na terase, pracovat venku a večer pozorovat oblohu a počítat hvězdy - jedna z nejlepších věcí na létě je, že to můžete dělat každý den. A nepotřebujete k tomu obrovskou zahradu nebo terasu - pomocí několika triků si můžete vytvořit vlastní útulnou oázu i na malém balkoně. A od toho vás dělí jen pár kroků - ukážeme vám, jak na to!

 

KROK Č. 1: POLOŽENÍ VENKOVNÍHO KOBERCE


Říká se, že začít se má vždy od základů - a to platí i na malém balkoně! S venkovním kobercem odolným proti povětrnostním vlivům a UV záření si snadno vytvoříte útulnou atmosféru - jako byste seděli ve svém obývacím pokoji!

V naší nabídce najdete venkovní koberce v různých barvách, velikostech a vzorech. Navíc si můžete užívat venkovní lenošení s čistým svědomím, protože řada DÉJÀ VU je vyrobena ze 100% PET lahví a řada COLOUR CLASH je vyrobena z 50 % z recyklovaného materiálu.


KROK Č.2: VÝBĚR SKLÁDACÍHO ZAHRADNÍHO NÁBYTKU



Na malých balkonech nesmí chybět skládací a snadno rozložitelný zahradní nábytek, který je k dispozici kdykoli a kdekoli potřebujete.

Právě jste dojedli snídani a máte chuť se opalovat? Několika pohyby složte židli a stůl, rozložte lehátko nebo rozprostřete ručník a můžete relaxovat! Nebo jen zavěste houpací síť ke stropu a houpejte se, jak dlouho chcete. To zní dobře, že?

Ať už je zahradní nábytek vyrobený z robustního dřevo, jako je dub nebo akácie, z odolného bambusu, práškově lakovaného železa nebo umělého ratanu, jedním z nejdůležitějších faktorů při výběru zahradního nábytku je to, aby byl vyrobený z materiálu odolného vůči povětrnostním vlivům. Náš zahradní nábytek navrhujeme vždy s ohledem na tuto skutečnost, abyste si mohli užívat venkovní chvíle ve stejné kvalitě po mnoho let, a pamatujeme také na udržitelnost: suroviny pro náš dřevěný nábytek pocházejí z farem s certifikátem ®FSC.


KROK Č. 3: SCHOVEJTE SE PŘED ODPOLEDNÍM SLUNCEM





Kdo říká, že slunečníky patří jen na velkou terasu? Naše slunečníky SIESTA jsou k dispozici v různých velikostech, barvách, kruhových a půlkruhových tvarech, které vám poskytnou chladivý stín i v těch nejteplejších dnech. Jsou praktické a flexibilní, přizpůsobí se prostoru: místo podstavce slunečníku je můžete připevnit i k balkonovému zábradlí a pouhými několika pohyby je nastavit do požadované polohy.

 

KROK Č.4: OBKLOPTE SE ROSTLINAMI



Zavěste květiny na zábradlí balkonu, na strop nebo na zeď, abyste ušetřili místo, nebo je postavte na římsu, podlahu či stůl - rostliny mohou oživit a zpestřit i ty nejmenší prostory. Jemně zahalují, čistí vzduch, vytvářejí skutečnou oázu pohody a pomáhají vytvořit soukromý prostor ve městě plném sousedů.

Čím více, tím lépe - věříme, že jediným omezením počtu rostlin je dostupný prostor. A naše venkovní květináče ZINC na vás čekají každý rok v nových barvách, ale se stejnou povrchovou úpravou odolnou proti povětrnostním vlivům, na kterou jste zvyklí, aby vaše venkovní chvíle byly ještě pestřejší.

 

KROK Č. 5: VYTVOŘENÍ ÚTULNÉ ATMOSFÉRY



Třešničkou na dortu jsou drobné doplňky. V naší nabídce najdete skutečné skvosty, díky kterým bude váš balkon ještě výjimečnější a útulnější.

Když už to u vás na balkoně díky venkovnímu koberci vypadá jako v obývacím pokoji, můžete ho dále vylepšit dalšími doplňky, jako jsou polštáře, venkovní žárovky, lucerny a svíčky. Naše venkovní polštáře jsou k dispozici v různých barvách a velikostech - můžete je položit na židli nebo zvolit silnější polštář pro pohodlné sezení na zemi.

Ať už máte rádi pestrou škálu barev, nebo jste příznivci přírodních materiálů a přírodních odstínů, mezi našimi svíčkami, svícny, venkovními žárovkami a lucernami si jistě vyberete něco, co bude vyhovovat vašemu stylu. Omotejte šňůru žárovek kolem zábradlí nebo ji protáhněte podél římsy, na podlahu umístěte lucerny, na stůl položte několik malých svíček a můžete se vydat na večerní venkovní dobrodružství.

A jakmile to všechno uděláte, stačí kliknout na náš kanál Spotify, přidat si oblíbený playlist a od rána do večera si užívat skvělou přírodu ve své soukromé oáze. 

Doporučujeme pro chvíle posezení na terase: SUNSHINE TUNES

 

 

 

Sdílejte to s ostatními!
Opravdu si přejete smazat položku z košíku?
 
 
Smazat