3 nepřehlédnutelné trendy podzimu


2024. 5. 6. | admin

3 nepřehlédnutelné trendy podzimu

 

Oblé tvary, jemné materiály, teplé barvy a dotek přírody – letošní podzimní kolekce od BUTLERS má vše, co tuto sezónu opravdu milujeme. Objevte naše oblíbené trendy pro rok 2023!

 

Hravé tvary



Kulaté tvary jsou lákavé a vyzařují pozitivní energii. Ať už je to kolekce BUBBLE inspirovaná hravými bublinkami, nádherná váza jako CLODINE nebo poutavá PINK, každý kulatý předmět zútulní Váš prostor.



Umístěte je do obývacího pokoje, ložnice nebo třeba do pracovny – no nenaplňují místnost veselou atmosférou? A samozřejmě nesmíme zapomenout na dětský pokoj: nová polička TINY TOWN ve tvaru obláčku je dokonalým doplňkem k rozkošným polštářkům a koberečkům řady TINY TOWN.

 

Volání lesa



Podzimní příroda láká k lesním procházkám. Představte si les, cestičky mezi vysokými stromy, pohled na barevné listí. Skákání veverek přes větve a sběr hub - protože malá honba za pokladem zpestří každou procházku.



Tento zážitek inspiroval naše dřevěné a keramické dekorace, se kterými si můžete do svého domova propašovat ty nejoblíbenější symboly přírody: veverky, borovice, ptáčky, houby, soby - a přitom vy, zachumlaní na pohovce pod měkkou dekou, obklopeni lucernami.

 

Plyšová láska



A pokud rádi odpočíváte na pohovce, pak jsou tuto sezónu nezbytné i jemné plyšové doplňky. Letos jsme zašli ještě o něco dál, protože rozkošný vzhled a dojem z plyše vypadá dobře v každé místnosti! Kolekce TODDY proto kromě polštářů a přikrývek obsahuje i plyšové úložné boxy, taštičku a ohřívače STAY HOME CLUB které příjemně zahřejí, pokud vás bolí břicho nebo chcete jen trochu tepla navíc.

 

 

Sdílejte to s ostatními!
Opravdu si přejete smazat položku z košíku?
 
 
Smazat