PRŮVODCE VÁNOČNÍMI DÁRKY Z BUTLERS


2024. 4. 25. | Tereza

PRŮVODCE VÁNOČNÍMI DÁRKY Z BUTLERS

Hledáte inspiraci na ty nej vánoční dárečky pro vaše milované? Mrkněte na náš dárkový rozcestník plný tipů a inspirace, se kterými nešlápnete vedle.

Vymýšlení těch nejlepších dárečků už nemusí být oříšek. Dárkový průvodce Butlers přináší tipy na originální vánoční dárky pro všechny.

Už jen pomyšlení na Vánoce naděluje mnohým spoustu stresu a bolesti hlavy. Ale nedávejte vinu svátkům jako takovým, ale především snaze najít pro své milované ten nejkrásnější vánoční dárek. Táta nechce klasicky nic, babička bude mít radost z něčeho vlastnoručně a s láskou vyrobeného a synáček samozřejmě něco fakt hustýho. No a už nám z toho jde hlava kolem.

Tak a teď spojte přání Vašich milovaných s Vašimi podmínkami a možnostmi na každý dárek. Ne příliš drahé, ale ani ne moc levné. Ne příliš velké, ale ani ne moc malé. Ale: Jak tedy najít ten správný vánoční dárek pro Vaše nejbližší, a který zaručeně vykouzlí radost pod vánočním stromkem? S naším průvodcem dárků! V něm jsme pro Vás sesbírali ty nejlepší nápady na dárky k Vánocům. Ušetří Vám pár šedivých vlasů, bolesti hlavy a otravně dlouhé hledání. Slibujeme!

 

METODA STĚŽEJNÍCH OTÁZEK: JEDNODUCHÁ CESTA K DOKONALÉMU VÁNOČNÍMU DÁRKU

Nezáleží na tom, zda jste intuitivní povaha nebo spíš pragmatický typ člověka: při hledání dárků není nikdy na škodu, řídit se Metodou stěžejních otázek. Než začnete s pátráním po dárcích, promyslete si předem následující otázky:

Pro KOHO je tento dárek určen? O KTERÉ zájmy a koníčky se on nebo ona zajímá? CO má obdarovávaný rád, CO si on nebo ona zaslouží nebo CO si strašně moc přeje? A nakonec: PROČ jste se pro stávající dárek rozhodli? 

Nejdůležitější je především otázka PROČ. Protože pokud je Váš dárek darován od srdce a chvíli jste nad tím přemýšleli, nemůžete šlápnout vedle. Zachovejte klid a těšte se z Vašich nápadů!

#1 NÁPADY NA DÁRKY PRO ŽENY

 Proč je zrovna heboučká deka skvělým nápadem pro ženy? To je jasné, protože všechny milovnice teplíčka ji v chladné roční době rozhodně uvítají. Spolu se sametově měkkým polštářem sestavíte vřelý vánoční balíček, který ženu určitě velmi potěší.

Skvělé odezvy se dočkáte i s dárky, které nejsou tolik zaměřené na materiální hodnotu. Mini čokoládové fondue může být zároveň i pozvánka k romantické večeři pro dva. Snad pak řekne i ano…

Ženám se stylem zaručeně uděláte radost stylovými dekoracemi do bytu. Ať už krásný příbor, působivý etažér nebo módní šejkr na koktejly. Pěkné věcičky pro půvabný domov se zkrátka vždycky hodí a jsou také ideálními dárky. Některé dárky naznačují i další dárky, které budou následovat. Například krásná váza je dobrý důvod občas zase potěšit svou drahou působivou kyticí květin.

# 2 NÁPADY NA DÁRKY PRO MUŽE

Náš dárek pro muže číslo jedna pro tento rok: No jasně, vše pro vlastní domácí bar! S profesionální sadou na koktejly, se stylovými sklenicemi a dokonce i světelným nápisem nad barovou skříň vybavíte svého oblíbeného barmana vším, co potřebuje k míchání výborných drinků s notnou dávkou šarmu. Samozřejmě včetně autentické barové atmosféry u Vás doma.  

A mimochodem, vše můžete završit ještě sadou Make Your Own Gin, se kterou si vyrobíte vlastní gin. A právě pokud Váš milovaný neholduje zrovna ginu, může jej dochutit dle vlastních představ a přání! 

A když si s výbavou pro barmany Váš miláček moc nevyhraje, ale zároveň se považuje za labužníka, určitě ho pak potěší raclett gril v mini podobě pro dvě osoby. Konec konců, v chladném ročním období se raclett hodí vždycky…

#3 NÁPADY NA DÁRKY PRO HOLKY A KLUKY

Jasná věc: Děti si přejí něco ke hraní. Ale ještě více touží, abychom společně trávili více času. Proto je vždy dobrý nápad, darovat kvalitně strávený čas. Ať už stolní fotbálek, ping pong nebo filmový večer doma pod dekou s popkornem a čokoládou: to vše má mnohdy daleko větší hodnotu než další x-té auto nebo panenka.

Pro ty nejmenší doporučujeme vtipné termofory nebo nahřívací polštářky se semínky. A za chvilku je bolest bříška ta tam. A čaj na nachlazení nejlépe chutná z vlastního hrnečku Peanuts…

# 4 NÁPADY NA DÁRKY PRO TÁTU, MÁMU, BABIČKU I DĚDU

Rok co rok se tváří rodiče i prarodiče, že nic k Vánocům nepotřebují. Že si (údajně) nic nepřejí.  Ale tak snadno se odbýt nenecháte ne? Pěkný nápad na dárek pro mámu, tátu, babi i dědu jsou vzpomínky: fotografie z posledního výletu v krásném rámečku? To je určitě potěší!   

Něco, co je bude hýčkat a rozmazlovat, to je taky skvělý nápad a také chytrý způsob, jak tu a tam vyjádřit své díky – za podporu, za bezpodmínečnou lásku a za neustále otevřenou náruč i mysl. Příjemné ložní prádlo, podnos do postele na dlouhou nedělní snídani v posteli nebo láhev červeného vína, která vlastně slouží jako mlýnek na pepř: s tím rozhodně zabodujete.

Sdílejte to s ostatními!
Opravdu si přejete smazat položku z košíku?
 
 
Smazat