SVĚTLA NABITÁ ENERGIÍ ZE SLUNCE


2024. 5. 19. | Anna

SVĚTLA NABITÁ ENERGIÍ ZE SLUNCE


Ekologické povědomí, recyklace a využívání obnovitelných zdrojů energie jsou stále důležitějšími tématy, pro které můžeme udělat hodně i na individuální úrovni. Protože každý drobný krok směrem k udržitelnosti má svůj význam.

Milujeme příjemná světla - na podzim a v zimě si rádi vytváříme příjemnou atmosféru uvnitř domova s pomocí svíček, žárovek a dekorativních lampiček. V období jara a léta, kdy se dny prodlužují a počasí otepluje, trávíme více času venku, kde není nic příjemnějšího, než si užívat osvěžující vánek a klidný večer pod jemným světlem.

 

JAK VYBRAT SPRÁVNÉ OSVĚTLENÍ PRO VAŠI TERASU?

Při hledání ekologicky šetrného řešení venkovního osvětlení si dnes můžete vybrat z mnoha možností. Ale která z nich je pro Vás ta nejvhodnější? Nejdříve je klíčové pečlivě zmapovat Váš venkovní prostoru a zvážit, jaký druh osvětlení bude odpovídat Vašim potřebám a kde ho můžete pohodlně umístit. Poté přichází na řadu otázka designu: jaké barvy, tvary a styly ladí s Vaším venkovním prostředím a osobním vkusem? Máte k dispozici omezený prostor, nebo máte rozlehlou zahradu? Dáváte přednost lampám nebo žárovkám? Nebo byste uvítali kombinaci obojího?

Naštěstí existují stylová a praktická řešení pro všechny typy venkovních prostor, ať už se jedná o malé balkony či rozlehlé zahrady!

 

 

V našich sériích SUNLIGHT najdete různé verze světel ve tvaru žárovek: rozjasněte náladu barevnými žárovkami, nebo si vyberte bílé/transparentní varianty a doplňte je o další dekorace. Světelné řetězy můžete namotat na zábradlí, zavěsit na strom nebo vést podél konců slunečníku, aby večer navodily útulnou atmosféru.

Naše lucerny SOLANA můžete umístit kamkoli, dokonce vypadají skvěle na podlaze i na stole ať už samostatně, nebo v kombinaci s jinými lucernami.



 

A pokud chcete ještě více světla, slunečník SUN & STARS a závěsné světlo SOLANA rozzáří Vaše  večery absorbovanou solární energií - ať už u jídelního stolu, nebo na baru! ;)




A jaké jsou další výhody solárních fotovoltaických zdrojů světla? Kromě toho, že jsou šetrné k životnímu prostředí, jsou také bezpečné a volně přenosné, protože k jejich připojení ke zdroji energie nepotřebujete žádný kabel. To také znamená, že si své oblíbené lucerny a žárovky můžete vzít s sebou i na piknik.

Nezapomeňte, že ohleduplnost k životnímu prostředí nekončí nákupem solárních svítidel. Údržba a pravidelné čištění Vám pomohou užívat si kouzlo Vašich oblíbených světel po mnoho let.

 

 

Sdílejte to s ostatními!
Opravdu si přejete smazat položku z košíku?
 
 
Smazat