Společná venkovní dobrodružství


2024. 4. 30. | admin

Společná venkovní dobrodružství



Jaro je tady, což znamená začátek slunečného období, kdy se nemůžeme nabažit společných posezeních venku, pohodová snídaně na balkóně, piknik nebo zahradní party s přáteli. Ať už je Vaše oblíbená zábava jakákoli, jedno je jisté: venku je často lépe než uvnitř.

 

DALŠÍ MÍSTNOST NAVÍC - AŤ ŽIJÍ BALKÓNY A ZAHRADY!

Terasa a zahrada jsou nejen místem pro víkendové snídaně, ale i večeře pod širým nebem může zpříjemnit běžný všední den. Postavte slunečník, rozložte židle a stůl a prostřete si jako v restauraci! Lehký lněný ubrus, ručně vyráběné keramické talíře a zářivé skleničky, to vše společně vytvoří krásnou slunečnou hostinu.

 

 



VYRAZTE NA PIKNIK!

S jarem začíná sezóna pikniků - ať už se jedná o romantický piknik o samotě s tím pravým, nebo o výlet s rodinou a přáteli, je to jedna z nejlepších venkovních aktivit!




Vezměte si piknikovou deku, přibalte si chladicí box a koš plný ovoce, občerstvení a sendvičů, proti ostrému slunci vás ochrání slunečník.

 


KDYŽ PADNE NOC…

Přestože jsou jarní večery ještě chladné, můžete si vychutnat krásný západ slunce při posezení na balkóně se sklenkou vína nebo koktejlem. A nezapomeňte, že se brzy ještě více oteplí, takže na pořízení potřeb pro letní zahradní party není nikdy příliš brzy! ;) 

 

 

Lampiony, svíčky, žárovky, měkké polštáře a pohodlný zahradní nábytek se postarají o to, abyste si i na malém balkóně užili nejkrásnější období roku!

 

 

Pokud chcete pozvat své přátele, můžete začít s koktejlem na uvítanou jara! Potřebujete jen koktejlový šejkr, stylové koktejlové skleničky a ingredience na Váš oblíbený koktejl - jde jen o to, kdo namíchá ty nejlepší koktejly! ;)

Další inspiraci a trendy letošního jara a léta najdete v našem katalogu:

 https://www.butlers.cz/Stranky/Katalog-Jaro-Leto-2024

 

 

Sdílejte to s ostatními!
Opravdu si přejete smazat položku z košíku?
 
 
Smazat