Domácí Baileys


Domácí Baileys

Na 12 porcí potřebujeme:

  • 2 plechovky salka
  • 60 ml kávy (espresso nebo filtr)
  • 4 polévkové lžíce čokoládového krému
  • 500 ml smetany ke šlehání
  • 700 ml whiskey (např. Jameson)

Postup:

1) Salko spolu s kávou a čokoládovým krémem zahřejeme, aby se lépe spojily chutě a vznikl jeden krém.

2) Necháme chvilku vychladnout, přilijeme smetanu a whiskey.

3) Vše řádně promícháme a přelijeme do flašek, poté dáme odpočinout do lednice.

 

Dobrou chuť!

Chcete své blízké opravdu překvapit? Tak jim můžete tento domácí likér darovat ve stylové láhvi a s mašličkou.



Galerie

Opravdu si přejete smazat položku z košíku?
 
 
Smazat