Rybízovo-levandulové mohito

Zpět

2. VLNA LETNÍHO VÝPRODEJE AŽ - 60%

Na recept potřebujeme:

  • 400 - 500 g rybízu
  • 1 lžíce třtinového cukru
  • velká hrst máty
  • 500 ml vymačkané pomerančové šťávy (cca 8 pomerančů)
  • 200 ml bílého rumu
  • 750 ml perlivé vody
  • led
  • špičky máty, jedlé květy (volitelné) a rybíz na ozdobu

Postup:

1) Mátu promněte v ruce, v hlubší nádobě smíchejte s cukrem a dvěma lžícemi pomerančové šťávy.

2) Promačkejte macerovací paličkou (tzv. muddler) nebo třeba opačnou stranou paličky na maso, pokud ji nemáte :-) a rybíz rozmixujte na pyré.

3) Mátu opláchněte vodou a svažte kuchyňským provázkem u stonků.

4) Do 4 nebo 6 menších sklenic (my servírovali v lahvích SAILOR) rozdělte nejdřív pyré, přidejte led, mátu, opatrně přilijte pomerančovou šťávu, na ni po lžičce bílý rum a dolijte vodou.

5) Nakonec ozdobte podle libosti a podávejte.

 

 

Dobrou chuť!

 

###TIP###

Jedlé květy jsou perfektní doplněk a servírování třeba v našich SAILOR lahvích bude opravdu stylové.


Související produkty:

| 1 |