NÁPADY NA KRÁSNĚ OZDOBENÝ VÁNOČNÍ STROMEČEK


2024. 4. 19. | admin

NÁPADY NA KRÁSNĚ OZDOBENÝ VÁNOČNÍ STROMEČEK

TŘI RŮZNÉ STYLY, JAK OZDOBIT STROMEČEK

Zdobení vánočního stromečku považují snad všichni za ten nejkrásnější okamžik v předvánočním čase. Někteří jej dekorují až na 24. prosince, jiní si chtějí vychutnat pohled na již ozdobený stromeček už týden před Štědrým dnem. Fantazii se meze nekladou. Ukážeme Vám nyní tři varianty, jak svůj vánoční stromeček efektně vyšperkovat. Klasicky, barevně nebo střízlivě – a jak bude vypadat Váš letošní vánoční strom?

   

Černá třpytivá koule krásně ladí…                                                …se zlatým ptáčkem

Stromek v kombinaci černé a zlaté – zářivé Vánoce

Tato varianta spadá spíše do kategorie „klasické“ dekorace. Přesto nezahrnuje typické vánoční barvy jako je červená či zelená. Tento stromeček má jasnou hvězdu své výzdoby, a to zlatou. Elegantní černá barva zde slouží spíše jen k vyvážení uměleckého dojmu. Ale třpytek na větvičkách se rozhodně nevzdávejte. Sem tam můžete dokrášlit Vaše dílo malým ptáčkem. K ptáčkům budou navíc krásně ladit vánoční koule s peříčky, ty dodají Vašemu stromku skutečnou dávku výjimečnosti a stylu. Kovové sněhové vločky zas poskytnou dekoraci stromečku moderní svěží nádech. A i když není černá barva pro vánoční ozdoby až tak typická, na konci bude tato kombinace působit velmi harmonicky, svátečně a v jisté míře i tradičně. A takto mají vypadat Vánoce, ne?

Tip pro Vás: Chcete-li, můžete přidat i měděné ozdoby. Dokonale ladí se zlatou a černou a Vašemu ozdobenému stromečku dodá tento odstín teplý vřelý nádech.

Veselé vánoční figurky a barevné koule dodají celému stromečku neotřelý důvtip!

Pestrý vánoční stromeček – CRAZY svátky

Tolik si na tradice nepotrpíte? A kdo říká, že musíte držet klasickou výzdobu? Zkuste letos Váš stromeček ozdobit vtipnými, barevnými a originálními ozdobami. Jednorožci, duhy, donuty - na takovém stromku budou dovádět všemožné ztřeštěné a třpytivé figurky. Při zdobení zavládne veselá a šťastná nálada, ale nejen to, i Vaši hosté se u takového stromečku několikrát pozastaví a budou pobaveně zkoumat, jakými důvtipnými a vynalézavými dekoracemi jste Váš stromek tento rok vyšperkovali. Je to snad lenochod, co se tam mezi větvičkami unaveně krčí? Tip pro Vás: tato pestrá vánoční dekorace udělá radost především dětem. Tak na Štědrý den ozdobte stromeček i s dětmi společně.

   

Popusťte uzdu své fantazii s jednorožci…                                            …a roztomilými lenochody.

Bílé a stříbrné vánoční koule spolu s dřevěnými ozdobami – jako ve Skandinávii

Skandinávské Vánoce – střízlivě a moderně

Třetí varianta se hodí do skandinávsky laděného stylu. Na Severu jak je známo mají rádi pěkný, jednoduchý design. Takže nyní dle jejich tradice trochu přibrzdíme, ale i tak bude náš puristicky laděný stromek vyzařovat slavnostní eleganci. Vsaďte na světlé barvy například bílá či stříbrná. Jako kontrast pověste na větvičky třeba dřevěné dekorace třeba vyřezávané hvězdičky. Ozdoby ve formě šišek umocní severskou atmosféru a jejich spojení s přírodou. Kožešina a polštáře pod stromečkem nepředstavují jen úžasně příjemnou možnost posezení, dokonale se hodí i jako prostor pro Vaše dárečky.  

Tip pro Vás: Kovový věnec se svíčkami umístěný vedle vánočního stromečku navíc vyplní celou místnost příjemnou a vřelou atmosférou.  

   

Skleněné koule s perličkami efektně zapůsobí…                                  …a i dárkové balení Vašich dárečků je dokonale barevně sladěné.

A jakou variantu zvolíte Vy? Nejlépe bude stromeček vypadat ve stejně laděném interiéru. Ale žádné obavy, nemusíte hned měnit celé zařízení. Úplně postačí, když si pohrajete s barvami polštářů a dek a sem tam nějaký ten koutek dozdobíte dekoracemi ve stejném odstínu, jako jsou ozdoby na stromečku. Takže s chutí do toho a veselé zdobení!  

Sdílejte to s ostatními!
Opravdu si přejete smazat položku z košíku?
 
 
Smazat