DARUJTE VLASTNORUČNĚ UPEČENÉ VÁNOČNÍ CUKROVÍ


2024. 4. 25. | admin

DARUJTE VLASTNORUČNĚ UPEČENÉ VÁNOČNÍ CUKROVÍ

SLADKÁ NADÍLKA

Čas adventu a vánoční pečení zkrátka patří neodmyslitelně k sobě. Sladké dobrůtky můžete využít i jako milý dáreček pro rodinu a přátele, nejvíce samozřejmě potěší cukroví vlastnoručně upečené, i nám chutná nejvíce. A ještě když je krásně zabalíte, pak je radost z voňavé pozornosti naprosto zaručena - ledaže byste těm výborným dobrůtkám sami neodolali.,,

Zde Vám předvedeme skvělé nápady, jak darované vánoční cukroví láskyplně a působivě zabalit!

V neprodyšné keramické dóze zůstane cukroví dlouho čerstvé.

Dóza na sušenky a šup tam s nimi!

O Vánocích jsou v trendu klasika a tradice! Neprodyšné keramické dózy na sušenky se postarají, aby obsah zůstal čerstvý a k nakousnutí a kromě domácího cukroví jsou dalším dárečkem, který Vám už navždy zůstane. A kdo ví, třeba za rok dostanete další nádobu do sbírky. 

S barevnou dózou se zlatým vánočním nápisem osladíte sváteční dny. Teď už jen stačí uvázat malou dárkovou visačku, napsat osobní přání či vzkaz a cukroví je připravené na cestu pod stromeček. 

Tip na pečení: Vysoké dózy jsou jako stvořené pro velké kulaté cukroví či vlastnoručně upečené sušenky. A nemusí to být vždy linecké nebo s lískovými oříšky. Ty s arašídy jsou přímo k sežrání a přitom tak jednoduché na přípravu. Zde naleznete recept.

V krásném pytlíčku zabalené vlastnoručně upečené cukroví či sušenky budou připravené k okamžitému mlsání.

S transparentními sáčky máte jasný přehled

Zabalit cukroví do transparentních sáčků není sice nic převratně nového, ale někdy zkrátka potřebujete, aby šlo vše pěkně od ruky. Aby i dárkové balení na poslední chvíli získalo osobitý glanc, pořiďte si průhledné sáčky s potiskem a svažte jej efektní třpytivou stužkou. Mezi mašličku pověste ještě pár malých vánočních visaček či ozdůbek a Vaše rychlé kreativní balení si vyslouží čistou radost v očích obdarovaného. 

Tip na pečení: Při použití transparentních sáčků vkládejte cukroví bez posypu moučkovým cukrem, mnohdy to vypadá ještě lépe – a obdarovaný pak má možnost sáček dále využít nebo přijít za Vámi pro další dávku dobrot do pytlíčku! 

Nemůžete sehnat už žádné sáčky? To ale není problém, určitě to zvládnete i s průhledným celofánem. Jednoduše nastříhejte raději o něco větší plochu a růžky nahoře pěkně svažte.

   

Bílé plechové dózy ve vánočních designech jsou trefou do černou.

Plechové dózy navodí nostalgickou atmosféru

Plechové dózy nám připomínají dětství. Skoro v každé domácnosti se snad najde i sbírka takových dóz v různých provedeních. Je čas naše sbírky rozšířit!

V bílé dóze na sušenky s něžným vzorem cukroví zapůsobí nefalšovaným zimním kouzlem. Už jen chybí rozprostřít uvnitř pěkný svátečně laděný ubrousek a naskládat cukroví na sebe, a jako každý správný dáreček musí být opatřena i efektní mašlí: tenká saténová stužka dílo dokoná. No podívejte se na ten až nadpozemsky krásný vánoční dáreček?!

Tip na pečení: Vaše vlastnoručně upečené vločky budou stejně tak jedinečné a originální, jako jsou ty pravé sněhové. Z křehkého těsta a s cukrovým zdobením budou tito poslové z nebes v mžiku hotové a stejně tak i rychle snědené.

   

Dózy na sušenky seženete i v originálních, nápaditých tvarech a variantách.

Zimní kouzlo ve vánočním stromečku

O bílých Vánocích sníme všichni, ne vždy se nám však tento sen splní. S průhlednou dózou ve vzhledu vánočního stromku zažijete svůj bílý sen zcela zaručeně! Vaše pekařské umění nádherně vynikne a každý jej může ze všech stran obdivovat. S jednoduchým provázkem ve zlaté barvě vytvoříte impozantní dáreček pro Vaše milované.  

Tip na pečení: Ve skleněné dóze budou nádherně působit křehké a moučkovým cukrem zdobené vanilkové kuličky – připomínají sněhové koule a promění dózu na malé zimní kouzlo.

Sdílejte to s ostatními!
Opravdu si přejete smazat položku z košíku?
 
 
Smazat