Nezapomenutelné Vánoce


2024. 3. 29. | Anna

Nezapomenutelné Vánoce


Být spolu. Smát se spolu. Společně vzpomínat. Sedět u vánočního stromku a mlsat cukroví. Vánoce v každém z nás vyvolávají trochu jiné vzpomínky,
v káždém jiné, ale v něčem přece jenom stejné: vánoční svátky jsou o lásce a o společně strávených chvílích.

Letošní vánoční kolekce BUTLERS jsou  skvělým základem pro nezapomenutelné chvíle, najdete u nás vše – od prostření svátečního stolu, přes útulná světla, až po třpytivé vánoční ozdoby. Klasické, kýčovité nebo moderní? Ať už jsou Vaše vysněné Vánoce jakékoli, s nádhernými vánočními dekoracemi BUTLERS a speciálními ozdobami  na stromeček si každý najde to, co bude vyhovovat jeho stylu. 

Tak se vydejte na svou cestu do kouzelné říše Vánoc!

Vánoční katalog BUTLERS je i letos plný inspirativních nápadů. Vybrali jsme pro Vás naše nejoblíbenější.


SVĚŽÍ A PŘÍRODNÍ: ZELENÉ VÁNOCE

Naděje, příroda, udržitelnost. - To vše symbolizuje zelená barva. A nezáleží na tom, jestli jsou to decentní šalvějové tóny nebo intenzivní tmavě zelená barva jehličí. Udržitelnost a ohled na přírodu jsou v dnešní době stále důležitější. Letošní zelená kolekce je tak velmi aktuální. V tomto výběru se vše točí kolem zelené barvy, od sytě zelených listů až po zelenkavé svíčky, které vždy spolehlivě poskytnou útulné teplé světlo. Kouzlo přirozené zelené barvy umocníte dřevěnými či keramickými doplňky, ručně vyrobeným nádobím a foukanými vázami nebo mosaznými dekoracemi. Snadno tak vytvoříte skutečně sváteční, a přesto přirozenou a nadčasovou atmosféru.

 


VYZDOBTE ABSOLUTNĚ VŠE KOLEM SEBE:  V NÁLADĚ NA VÁNOČNÍ PÁRTY

„Vždycky říkám, že jeden je společnost, dva jsou dav a tři jsou večírek.” Andy Warhol věděl, že nezapomenutelná a divoká párty nemusí nutně souviset s velkým počtem hostů. Někdy prostě stačí jen ten správný čas, krásné dekorace a správní lidé, a obyčejné setkání se hned může proměnit v setkání slavnostní. A i když si většina z nás při myšlence na Vánoce většinou vybaví tichou intimní atmosféru, proč rovnou neuspořádat večírek?

Tato kolekce nabízí jiskřivé a třpytivé doplňky právě pro takovou příležitost: zářivé barvy, třpytivé flitry, extravagantní doplňky a blýštivé zlato, to vše evokuje uvolněnou večírkovou atmosféru ve stylu 60. a 70. let. Také máte rádi až přehnanou sváteční výzdobu? Pak si tuto kolekci určitě oblíbíte!

 


NADČASOVÁ ELEGANCE: STŘÍBRNÉ VÁNOCE

Co je nejlepší na klasických vánočních dekoracích? To, že nikdy nevyjdou z  módy! Potěší nás letos i za pár let, budou znovu a znovu přinášet radost. Letošní vánoční kolekce věnovaná stříbrným Vánocům přináší právě tradice a nadčasovou krásu: sněhobílé ubrusy, sklenice z křišťálu, stříbrně třpytivé příbory, dekorace zdobené třpytivými korálky či perlami. Kdo by odolal takto prostřenému svátečnímu stolu?

 


DOVOLENÁ NA HORÁCH: ALPSKÉ VÁNOCE

Milujete zasněžené vrcholky hor a kdybyste mohli, strávili byste na horách celou zimu lyžováním? S naší vánoční alpskou kolekcí můžete do svého domova propašovat horskou atmosféru. Měkoučké bavlněné látky, rustikální dřevěné dekorace, figurky alpských zvířat a světlo svíček. To vše u Vás doma vykouzlí atmosféru alpské chaty s lehce moderním nádechem. V takovém prostředí Vám bude slavnostní večeře chutnat skoro stejně, jako kdybyste právě byli 2000 metrů nad mořem! 

 


VÁNOCE V ČERVENÉ A BÍLÉ: AMERICKÉ VÁNOCE

Věnce a girlandy z červených bobulí, svícny, sněhové koule, tančící Santa, hrající dekorace, klasické ubrusy, sklenice z křišťálu a samozřejmě spousta zábavy! Tato vánoční kolekce přináší vše, co potřebujete pro oslavu opravdu dobré nálady, a možná toho bude i víc, než je skutečně třeba. Ale kdy jindy to přehnat s výzdobou než na Vánoce?

Chcete více inspirace? Prohlédněte si vánoční katalog BUTLERS nebo si už teď  pořiďte ty nejkrásnější vánoční ozdoby v prodejnách nebo na eshopu BUTLERS!

Sdílejte to s ostatními!
Opravdu si přejete smazat položku z košíku?
 
 
Smazat