Zavařování
Objevte kouzlo zavařování! Domácí džemy, marmelády a chutney jsou opravdovou pochoutkou a navíc bez přidaných složek. Jednoduše zpracujete všechny plody a v chladných zimních měsících si tak můžete dopřát slušnou dávku vitamínů, díky kterým se vám každá nemoc vyhne obloukem.
-
Rybízová marmeláda
Dokážete si představit linecké cukroví bez rybízové marmelády? My tedy opravdu ne. Hned jsme si zavařili pár skleniček do zásoby a bez chemie! Kdo chce, může…
04. 01. 2019
-
Meruňkový džem s vanilkou
Meruňkový džem se stane stálicí ve Vaší spíži díky své lahodné chuti a možnosti různých kombinací. Meruňky patří k nejzdravějším druhům ovoce plných vitaminů a…
26. 07. 2016
-
Meruňkový džem s levandulí
Meruňkový džem se stane stálicí ve Vaší spíži díky své lahodné chuti a možnosti různých kombinací. Meruňky patří k nejzdravějším druhům ovoce plných vitaminů a…
26. 07. 2016
-
Třešňový džem se skořicí
V letních měsících nezapomeňte na třešně, které po sezóně neseženete. Antioxidanty v nich obsažené působí protizánětlivě - tak lahodné a tak prospěšné, co víc…
26. 07. 2016