Sezonní speciality

Zpět
  • Flank steak s „chimichurri” omáčkou

    Flank steak s „chimichurri” omáčkou

    03. 07. 2017

    Chimichurri je studená omáčka (opravdu to není pesto ani marináda), která pochází z Argentiny. Tradičně se podává ke grilovanému masu a je naprosto geniální.…

  • Grilované avokádo plněné salátkem s quinoy

    Grilované avokádo plněné salátkem s quinoy

    22. 06. 2017

    Jak se dnes říká, kdo nemá rád avokádo, jako by nebyl! Obsahuje spousty vitamínů a minerálních látek a je proslulé obsahem zdravých tuků rostlinného původu.…

  • Svatomartinská husa

    Svatomartinská husa

    07. 11. 2016

    Svatý Martin patří mezi nejpopulárnější světce v různých částech katolického světa. Po řadu staletí byl podle katolických pravidel 11. listopad dnem, po kterém…

  • Kaštanový cheesecake

    Kaštanový cheesecake

    13. 10. 2016

    Podzim, chladno, sychravo... Neznáme lepší čas na kaštanový cheesecake! Nezapomeňte použít ty nejkvalitnější ingredience, jako je přírodní vanilkové aroma nebo…

  • Brazírovaná hovězí líčka

    Brazírovaná hovězí líčka

    21. 09. 2016

    Ideální podzimní recept a hovězí líčka na víně jednoduše neznají konkurenci. Málokdo si na ně troufne, ale výsledek opravdu stojí za to!

  • Gratinovaná francouzská cibulačka

    Gratinovaná francouzská cibulačka

    21. 09. 2016

    Věděli jste, že nejdražší ingrediencí je právě sýr, který doladí polévku k dokonalosti? Francouuzská cibulačka je dokonalý podzimní i zimní zahřívač a s lehkým…

  • Dýňová kokosová polévka

    Dýňová kokosová polévka

    17. 09. 2015

    O kombinaci kokosového mléka a dýně se slýchá všude. Tato lahodná polévka má svou specifickou chuť, která díky kombinaci chilli a kokosu připomíná Asii.

  • Dýňové rizoto

    Dýňové rizoto

    17. 09. 2015

    Klasická barvou podzimu je oranžová a její odstíny. K tomu neodmyslitelně patří i dýně. Krásně zahřeje v žaludku a barva nás příjemně naladí. Zkuste třeba toto…

| 1 |