Italská kuchyně

Zpět
  • Krémová tomatová polévka

    Krémová tomatová polévka

    07. 08. 2017

    Tak jednoduché, tak dobré! Tato jemná tomatová polévka si zaslouží pravidelné místo ve Vašem jídelníčku. S čerstvou bazalkou na vrch, je to lahůdka.

  • Zuppa di pomodoro

    Zuppa di pomodoro

    05. 06. 2015

    Jemná rajčatová polévka Oblíbená rajčatová polévka nejen na zahřátí. S lahodnou lžící smetany uprostřed, která polévku zjemní a dodá ještě lahodnější chuť.

  • Pane Bianco

    Pane Bianco

    05. 06. 2015

    Bílý chléb Tradiční italský pečený chléb s bylinkami. Ideální jako příloha k polévce nebo na přípravu bruschetty.

  • Ubriaca pera

    Ubriaca pera

    05. 06. 2013

    Hruška přelitá čokoládou Vynikající hruška vařená v bílém víně se šafránem a aromatickou čokoládou. Neobvyklý dezert, který si Vaši hosté určitě zapamatují.

| 1 |