Francouzská kuchyně

Zpět

2. VLNA LETNÍHO VÝPRODEJE AŽ - 60%

  • Soupe à l’oignon gratinée

    Soupe à l’oignon gratinée

    04. 06. 2015

    Cibulová polévka se sýrovými toasty Soupe à l’oignon gratinée aneb francouzská cibulačka se skládá z vývaru a cibule a v Paříži byla oblíbena za zimních měsíců…

  • Kachní prsa na pomeranči

    Kachní prsa na pomeranči

    04. 06. 2014

    Kachní prsa na pomeranči Rychlý, chutný a jednoduchý recept, na který je nejlépe používat speciální kachní prsa z Francie.

  • Bio kuřátko ála Coq au Vin

    Bio kuřátko ála Coq au Vin

    02. 06. 2014

    Coq au vin  Coq au Vin znamená v překladu „kohout na víně“, ale připravuje se ve skutečnosti většinou z kuřecího masa. V některých ohledech je pokrm podobný…

  • Tarte Tatin

    Tarte Tatin

    04. 06. 2013

    Obrácený jablečný koláč Obrácený koláč s jablky, který je zvláštní tím, že se peče těstem nahoru.

| 1 |